Marshmallow HALAL yang telah dapat pengiktirafan dari JAKIM.. sesuai dibuat cenderahati majlis harijadi, perkahwinan dan pelbagai lagi.. Alhamdulilah dah boleh makan tanpa ragu..

Sunday, July 1, 2012

Minimum order at the moment

Assalamualaikum & Hi,

Lama dah tak update blog ni. Adminnya dah terlalu busy. Mari kita bercerita tentang       marshmallow ni. Orait at the moment,orders placed hendaklah 3kg n ke atas.:-)n Nanti an akan update lagi bila akan dibuka untuk belian 3kg ke bawah.

Wednesday, April 25, 2012

Kini Kembali

Lama juga kami tak mengemaskini blog ni. Kepada para pengikut setia marshmallow halal 2u, terima kasih kerana sudi berbisnes dengan kami. Untuk pengetahuan semua, kami masih lagi beroperasi dan mengambil pesanan dan request tertakluk kepada keberadaan stok >_<

Pelanggan ramai dah yang order marshmallow ni, tapi disebabkan admin dan kakak admin sibuk menguruskan hal lain, makanya blog terabai (kesian blog T_T).

Orait enough bebelan dan repekkan itu, sila la singgah lagi untuk mengetahui latest news kami @_@. Psssttt...Gambar akan diupload dalam next entri.

Sunday, September 11, 2011

Restock Mashi Mashi @_@"

Lama dah tuan punya blog ni tak mengupdate ini blog...tapi bisnes still happening like always, alhamdulillah. Ok, kat sini An bertindak sebagai admin kedua nk cite la sikit...Kali ni kitaorang nak restock mashi(marshmallow). Ada request?? Kalau ada boleh telefon either one of us untuk tanya pasal jenis mashi yang you gals nak ye? Kalau tak berjawab. Sila-sila la sms. Masih akan dilayan :). Request dibuka sehingga akhir Oktober 2011. Cepat2...Tapi tertakluk pada terma & syarat.

Mashi yang ada sekarang ni, in stock adalah seperti di bawah:
1. Mashi with fillings(coklat, oren, strawberi & grapes)
2. Mashi coated with coconut(mcm gambar dlm entri sebelum ni -Cik Nana pembelinya) yang panjang2 tu.

Ok yang kat atas ni ready stock. Kalau nak boleh sampai copat ni. :) 

Nukilan oleh An...(Giler glamer jap T_T)

Monday, June 6, 2011

Stock masih ade lagi..

mari kawan2 adk kakak order marshmallow yg best dan comei ni..

Friday, April 15, 2011

Stok terkini sehingga 16 April 2011


Kepada yang berminat boleh hubungi saya .. sila nyatakan kod marshmallow pilihan anda

terima kasih

Monday, April 11, 2011

Perasa Baru.. Mai2

Chocolate Filled Marshmallow




Starwberry Filled Marshmallow

Orange Filled Marshmallow

Grape Filled Marshmallow


Semuanya sedap2 dan fresh lagi.. meh la cube ye
terima kasih :)